Startseite > Vacatures > Vergelijkend onderzoek > Deskundigen op het gebied van ruimtevaart

Deskundigen op het gebied van ruimtevaart

Solliciteren vanaf: 
16/06/2022
Solliciteer voor: 
19/07/2022 - 12:00(Brusselse tijd)
Standplaatsen: 
Niveau: 
Instelling/Agentschap: 

Wilt u meedoen aan een van onze selectieprocedures, lees dan eerst de nodige documenten om zeker te weten dat u op de datum waarop u zich inschrijft, aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet.

Selectieprocedure

 • De selectieprocedure bestaat uit verschillende fasen. Alle datums en tijden zijn indicatief, tenzij zij bevestigd zijn.
 • Wij houden contact met u via uw EPSO-account. Daar vindt u alle informatie over uw vorderingen in de procedure, zoals uitnodigingen voor tests, uw testresultaten enz.
 • Controleer uw EPSO-account tijdens de selectieprocedure ten minste twee keer per week.
 • U moet beseffen dat het niet volstaat om de vereiste minimumscores op de tests te halen.
  Alleen de kandidaten met de allerhoogste scores gaan naar de volgende fase van de selectieprocedure.

Sollicitatie

Besluit u te solliciteren? Volg dan deze instructies:

 1. Maak een EPSO-account aan, voor zover u dat nog niet eerder heeft gedaan. Het is strikt verboden om meer dan één account aan te maken. U kunt in elk stadium van de selectieprocedure worden uitgesloten als blijkt dat u toch meer dan één account heeft. Kijk bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op als u twijfels heeft.
 2. Klik hieronder op SOLLICITEREN.
 3. Meld u daarna aan met uw EPSO-account.
 4. Lees de instructies voor het invullen van het formulier. Volg ook de aanwijzingen op het scherm.
  Toegankelijkheidsproblemen? Toegankelijkheid is erg belangrijk voor EPSO en we proberen daarom constant de toegankelijkheid van onze communicatie- en selectieprocedures te verbeteren. Heeft u nog steeds moeite om sommige delen van onze website en/of documenten te lezen? Neem dan contact op! Wij kunnen u dan de informatie in een voor u toegankelijk formaat of andere ondersteuning bieden.
 5. In de aankondiging van het vergelijkend onderzoek of de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling staat vermeld in welke taal of talen u uw sollicitatie moet indienen.
 6. Het invullen van het sollicitatieformulier kost heel wat tijd. Stel het daarom niet te lang uit. EPSO aanvaardt geen sollicitaties die na de deadline binnenkomen.
 7. Zorg dat u de juiste keuze maakt qua rang/niveau/taal/profiel (indien van toepassing). Raadpleeg bij twijfel de aankondiging van het vergelijkend onderzoek of de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling.

Voorlopige planning

Deze pagina heeft uitsluitend indicatieve waarde. EPSO kan de getoonde informatie op elk moment wijzigen en publiceert regelmatig updates.

De definitieve informatie/planning krijgt u via uw EPSO-account.

Opening inschrijvingen16/06/2022
Uiterste inschrijvingsdatum 19/07/2022 - 12:00(Brusselse tijd)