Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (ECHA) Az Európai Vegyianyag-ügynökség

(ECHA) Az Európai Vegyianyag-ügynökség

Az Európai Vegyianyag-ügynökség a hajtómotor szerepét tölti be a szabályozó hatóságok között a vegyi anyagokra vonatkozó, úttörő jelentőségű uniós jogszabályok végrehajtása terén. Munkája az emberi egészség és a környezet védelmét, egyúttal pedig az innovációt és a versenyképességet szolgálja. Az ECHA segít abban, hogy a vállalatok megfeleljenek jogszabályi kötelezettségeiknek, tájékoztatást nyújt a vegyi anyagokról, előmozdítja biztonságos használatukat, és foglalkozik az aggodalomra okot adó vegyi anyagokkal.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA)

Munkavégzés helye(i): Helsinki (Finnország)
Intézmény / Ügynökség: (ECHA) Az Európai Vegyianyag-ügynökség
A szerződés típusa: Gyakornokok

Az ügynökség évi mintegy 20 szakmai gyakorlati lehetőséget biztosít olyan tudományterületeken, mint a kémia, a toxikológia, a biológia, a környezettudomány és környezettechnológia, továbbá az igazgatási feladatok ellátására a jog, a kommunikáció, a pénzügyek, a humánerőforrás-gazdálkodás és az információs és kommunikációs technológiák területén.

Kik jelentkezhetnek? Az EU és az Európai Gazdasági Térség (Norvégia, Izland, Liechtenstein) tagállamainak felsőfokú végzettséggel rendelkező állampolgárai.

Időtartam: 3–6 hónap 

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés havonta kb. 1300 euró.

Mikor lehet kezdeni? Minden év márciusában és szeptemberében.

 

További információk: https://echa.europa.eu/about-us/jobs/traineeships