Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (EMA) Európai Gyógyszerügynökség

(EMA) Európai Gyógyszerügynökség

Az ügynökség a gyógyszercégek által az Európai Unióban történő felhasználásra kifejlesztett gyógyszerek tudományos kiértékeléséért, felügyeletéért és biztonságosságuk nyomon követéséért felelős.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) gyakornoki programja

Munkavégzés helye(i): Amszterdam (Hollandia)
Intézmény / Ügynökség: (EMA) Európai Gyógyszerügynökség
A szerződés típusa: Gyakornokok

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) gyakornoki programot hirdet egyetemi végzettséggel rendelkezők számára a gyógyszerszabályozás, az élettudományok, az egészségügy, a kémia, az információtechnológia, a gyógyszerjog, a humán erőforrások, a pénzügyek, a kommunikáció, a közönségkapcsolatok, valamint a könyvtár- és információtudomány területén. A gyakornokok értékes szakmai képzésben részesülnek, és betekintést kapnak abba, hogy milyen feladatokat lát el az EMA, és hogyan járul hozzá az EU és az európai gyógyszerszabályozási hálózat munkájához.

Kik jelentkezhetnek? Az EU vagy az EGT tagállamainak azon állampolgárai, akik nemrég végezték el mester- vagy doktori képzésüket, vagy akik jelenleg végzik felsőfokú tanulmányaikat és Erasmus+ vagy más hasonló programban vesznek részt.

Időtartam: 10 hónap 

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés megegyezik az AD5-ös besorolású tisztviselők havi alapilletményének (1. fizetési fokozat) 25%-ával, a Hollandiára vonatkozó korrekciós együttható alkalmazásával.

Mikor lehet kezdeni? Októberben

További információk: https://careers.ema.europa.eu/content/Traineeship/?locale=en_GB