Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (EU-OSHA) Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség

(EU-OSHA) Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség

Az EU-OSHA azon munkálkodik, hogy az európai munkahelyeken a munkavállalók biztonságosabb és egészségük szempontjából kedvezőbb körülmények között, termelékenyebben dolgozzanak – amiből a vállalatoknak, az alkalmazottaknak és a kormányzatoknak is hasznuk származik. Ezen túlmenően az ügynökség előmozdítja a kockázatmegelőzés kultúrájának térnyerését annak érdekében, hogy Európában javuljanak a munkakörülmények.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Szakmai gyakorlat

Munkavégzés helye(i): Bilbao (Spain), Brüsszel (Belgium)
A szerződés típusa: Gyakornokok

Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) gyakornoki programjának célja, hogy a gyakornokok betekintést nyerjenek az ügynökség tevékenységeibe, gyakorlati tapasztalatot és ismereteket szerezzenek az ügynökség napi munkájáról, és megismerjék az ügynökség céljait. A gyakornokok sokszínű, multikulturális és többnyelvű környezetben végzik munkájukat, amellyel hozzájárulnak a kölcsönös megértés, a bizalom és a tolerancia térnyeréséhez.

Kik jelentkezhetnek? Az uniós tagállamok, illetve Izland, Norvégia vagy Liechtenstein felsőfokú végzettséggel rendelkező állampolgárai. Feltétel továbbá, hogy a jelentkezők alaposan ismerjenek két hivatalos uniós nyelvet.

Időtartam: 6 hónap (amely további 6 hónappal meghosszabbítható)

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés havonta kb. 1190 euró.

Mikor lehet kezdeni? Szeptember 1-jén.

További információk: https://osha.europa.eu/en/about-eu-osha/careers/euoshatr2101-traineeships-202120…