Startseite > Vacatures > Institutions and agencies > (EU-OSHA) Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk

(EU-OSHA) Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk

EU-OSHA probeert de werkplek voor iedereen in Europa veiliger, gezonder en productiever te maken. Dat is in het gezamenlijk belang van het bedrijfsleven, de werknemer en de overheid. Het agentschap bevordert een cultuur van risicopreventie om de arbeidsomstandigheden in Europa te verbeteren.

Standplaatsen: 

Stage

Stages

Standplaatsen: Bilbao (Spain), Brussel (België)
Dienstverband: Trainee

Een stage bij EU-OSHA geeft je inzicht in de doelstellingen en activiteiten van het Agentschap. Je krijgt de mogelijkheid om praktische kennis en ervaring op te doen over de dagelijkse werkzaamheden van EU-OSHA in een diverse, multiculturele, en meertalige omgeving, waardoor je meer wederzijds begrip, vertrouwen en tolerantie ontwikkelt.

Voor wie? Universitair afgestudeerden die onderdaan zijn van een EU-land of van IJsland, Noorwegen of Liechtenstein (partijen bij de EER-Overeenkomst). Je moet beschikken over een grondige kennis van ten minste twee officiële talen van de Europese Unie.

Hoe lang? 6 maanden (kan worden verlengd met zes maanden).

Betaald? Ja. Ongeveer 1 190 euro per maand.

Wanneer? Vanaf 1 september.

Meer informatie: https://osha.europa.eu/en/about-eu-osha/careers/euoshatr2101-traineeships-202120…