Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (ACER) Energiaszabályozók Együttműködési Ügynöksége

(ACER) Energiaszabályozók Együttműködési Ügynöksége

Az ügynökség tevékenysége, mely a nemzeti energiaszabályozók munkáját egészíti ki és hangolja össze uniós szinten, az egységes uniós villamosenergia- és földgázpiac kiépítésére irányul.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Szakmai gyakorlat

Jelentkezési időszak kezdete: 29/04/2019 - 00:00
Határidő: nincs
Munkavégzés helye(i): Ljubljana (Szlovénia)
A szerződés típusa: Gyakornokok

 

A gyakornoki program főként a fiatal diplomásokat célozza meg, de részt vehetnek benne olyan személyek is, akik az egész életen át tartó tanulás keretében a közelmúltban szereztek egyetemi/főiskolai diplomát, és egy új szakmai karrier előtt állnak. 

Kik jelentkezhetnek? 

  • Az uniós tagállamok 18. életévüket betöltött állampolgárai.
  • A jelentkezőknek oklevéllel igazolt, legalább hároméves, befejezett felsőfokú tanulmányoknak megfelelő végzettséggel kell rendelkezniük. (Kizárólag az uniós tagállamokban kiállított, illetve a tagállami hatóságok által egyenértékűnek elismert diplomák és bizonyítványok vehetők figyelembe.)
  • Csak azon személyek jelentkezését bíráljuk el, akik még soha nem álltak alkalmazásban (sem gyakornokként, sem alkalmazottként) európai uniós intézménynél vagy szervnél.

Időtartam: 6 hónap

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés mellett, mely 600 euró/hónap, a gyakornokok 350 euró lakhatási támogatást is kapnak.

Mikor lehet kezdeni? Szeptember 1-jén vagy március 1-jén.

További információk: https://www.acer.europa.eu/en/The_agency/Working_at_ACER/Pages/Currrent-vacancie…