Domača stran > Zaposlitvene možnosti > Institutions and agencies > (ACER) Agencija za sodelovanje energetskih regulatorjev

(ACER) Agencija za sodelovanje energetskih regulatorjev

Agencija dopolnjuje in koordinira delo nacionalnih regulatorjev na ravni EU. Njena naloga je dokončanje enotnega energetskega trga EU za električno energijo in zemeljski plin

Lokacija/-e: 

Pripravništvo

Pripravništvo

Prijave sprejemamo od: 29/04/2019 - 00:00
Rok za oddajo: ni roka
Lokacija/-e: Ljubljana (Slovenija)
Vrsta pogodbe: Pripravnik

 

Program pripravništva je namenjen predvsem mladim diplomantom, vendar ne izključuje tistih, ki so v okviru vseživljenjskega učenja pred kratkim pridobili univerzitetno izobrazbo in so na začetku nove poklicne poti. 

Kdo se lahko prijavi: 

  • državljani držav članic Evropske unije, stari 18 let ali več.
  • kandidati morajo imeti raven izobrazbe, ki ustreza z diplomo potrjenemu zaključenemu univerzitetnemu študiju (diploma je pridobljena v državah članicah EU ali jo organi držav članic priznajo za enakovredno s potrdilom o enakovrednosti diplom), kadar redni študij traja tri leta ali več.
  • kandidati, ki še niso opravljali oziroma zdaj ne opravljajo pripravništva v instituciji ali organu Evropske unije ali še niso bili zaposleni oziroma zdaj niso zaposleni v instituciji ali organu Evropske unije.

Trajanje: 6 mesecev

Plačano: da. 600 evrov (mesečno nadomestilo) in 350 evrov (nadomestilo za stroške nastanitve).

Začetek: 1. september ali 1. marec

Več informacij: https://www.acer.europa.eu/en/The_agency/Working_at_ACER/Pages/Currrent-vacancie…