Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (EUROFOUND) Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért

(EUROFOUND) Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért

Az Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért (Eurofound) három fél együttműködésén alapuló európai uniós ügynökség, amely a szociális és a foglalkoztatással kapcsolatos szakpolitikai tudásbázist hivatott bővíteni. Az alapítvány 1975-ben jött létre abból a célból, hogy mind a tervezés, mind a megvalósítás terén közreműködjön az európai élet- és munkakörülmények javításában.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért (Eurofound)

Munkavégzés helye(i): Dublin (Írország)
A szerződés típusa: Gyakornokok

Az Eurofound gyakornoki programján részt vevő, frissen végzett diplomások első kézből szerezhetnek egyedülálló tapasztalatot az Eurofound működéséről tágabb európai és intézményi kontextusban, miközben megtapasztalhatják az alapítványnál végzett mindennapi munkát is. 2022-ben hat személynek kínálunk kutatói gyakornoki lehetőséget.

Kik jelentkezhetnek? Az uniós tagállamok és a tagjelölt országok állampolgárai, akik elvégezték felsőfokú tanulmányaik első ciklusát (egyetemi vagy főiskolai tanulmányok), és rendelkeznek a fokozatot igazoló oklevéllel vagy azzal egyenértékű okirattal. 

Időtartam: 6 hónap (ami további 6 hónappal meghosszabbítható)

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés kb. 1670 euró.

Mikor lehet kezdeni? Bármikor.

További információk: https://www.eurofound.europa.eu/about-eurofound/vacancies