Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (EUROFOUND) Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért

(EUROFOUND) Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért

Az Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért (Eurofound) három fél együttműködésén alapuló európai uniós ügynökség, amely a szociális és a foglalkoztatással kapcsolatos szakpolitikai tudásbázist hivatott bővíteni. Az alapítvány 1975-ben jött létre abból a célból, hogy mind a tervezés, mind a megvalósítás terén közreműködjön az európai élet- és munkakörülmények javításában.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért (Eurofound)

Munkavégzés helye(i): Dublin (Írország)
A szerződés típusa: Gyakornokok

Az Eurofound gyakornoki programjának céljai közé tartozik, hogy a frissen végzett diplomások első kézből szerezzenek egyedülálló tapasztalatot az Eurofound működéséről tágabb európai és intézményi kontextusban, miközben megtapasztalhatják az alapítványnál végzett mindennapi munkát is.

Kik jelentkezhetnek? Az uniós tagállamok és a tagjelölt országok állampolgárai, akik elvégezték felsőfokú tanulmányaik első ciklusát (egyetemi vagy főiskolai tanulmányok), és rendelkeznek a fokozatot igazoló oklevéllel vagy azzal egyenértékű okirattal. 

Időtartam: 6 hónap (ami további 6 hónappal meghosszabbítható)

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés kb. 1410 euró.

Mikor lehet kezdeni? Bármikor.

További információk: https://www.eurofound.europa.eu/about-eurofound/vacancies/information-on-trainee…