Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > (EUROFOUND) Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă

(EUROFOUND) Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă

The European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions (Eurofound) is a tripartite European Union agency, whose role is to provide knowledge in the area of social and work-related policies. Eurofound was established in 1975 to contribute to the planning and design of better living and working conditions in Europe.

Locații: 

Stagiari

Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Muncă și Viață (EUROFOUND)

Locații: Dublin (Irlanda)
Tip de contract: Stagiar

Stagiile propuse de Eurofound le oferă proaspeților absolvenți de studii universitare o experiență unică și directă prin care pot descoperi cum funcționează Eurofound în context european și instituțional, precum și șansa de a dobândi experiență și cunoștințe participând la activitățile de zi cu zi ale fundației. Pentru anul 2022 se oferă 6 profiluri de stagii de cercetare.

Candidați eligibili: Cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene și ai țărilor candidate la aderare care au absolvit primul ciclu de studii superioare (facultatea) și au obținut diploma sau echivalentul acesteia. 

Durata: 6 luni (se poate prelungi cu încă 6 luni).

Plătit: Da. Circa 1 670 EUR.

Date de începere: În derulare

Mai multe informații: https://www.eurofound.europa.eu/about-eurofound/vacancies