Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (CDT) Az Európai Unió Szerveinek Fordítóközpontja

(CDT) Az Európai Unió Szerveinek Fordítóközpontja

A CdT hozzávetőleg 200 alkalmazottat foglalkoztat, és számos európai ügynökség és hivatal fordítási szükségleteiről gondoskodik.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Az Európai Unió Szerveinek Fordítóközpontja

Munkavégzés helye(i): Luxembourg (Luxemburg)
A szerződés típusa: Gyakornokok

A fordítóközpont gyakornoki helyeket kínál azon tagállamokbeli egyetemi és főiskolai hallgatóknak és a tagjelölt országok azon állampolgárainak, akik szeretnék megismerni a központ tevékenységi területeit, valamint személyes tapasztalatra kívánnak szert tenni egy multikulturális, többnyelvű környezetben. A szakmai gyakorlat lehetőséget nyújt kapcsolatszerzésre is.

Kik jelentkezhetnek? A jelentkezőknek legalább 4 lezárt egyetemi/főiskolai szemesztert kell maguk mögött tudniuk vagy ezzel egyenértékű végzettséggel kell rendelkezniük a központ érdeklődésére számot tartó területek valamelyikén, valamint tapasztalatot kellett szerezniük a központ valamelyik tevékenységi területén is. A jelentkezőknek alaposan ismerniük kell az EU hivatalos nyelveinek egyikét, és kielégítően kell ismerniük egy másik hivatalos uniós nyelvet. 

Időtartam: 3–6 hónap

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés megegyezik az AD5-ös besorolású ideiglenes alkalmazottak havi alapilletményének (1. fizetési fokozat) 25%-ával.

Mikor lehet kezdeni? Bármikor.

További információk: https://cdt.europa.eu/en/traineeships