Curtea de Conturi

În calitatea sa de auditor extern independent cu sediul la Luxemburg, Curtea Europeană de Conturi apără interesele contribuabililor din UE. Nu dispune de puteri juridice, dar are misiunea de a îmbunătăți gestionarea bugetului UE de către Comisia Europeană și de a raporta pe marginea situației financiare a Uniunii.

Membrii personalului sunt, în principal, funcționari titulari recrutați de pe listele de rezervă ale concursurilor generale, publicate pe site-ul de față. Totuși, în anumite cazuri, ea poate să recurgă și la agenți temporari sau contractuali. Acest lucru este valabil pentru toate instituțiile.

Stagiari

Stagii

Înscrieri începând cu: 01/12/2021 - 00:00
Termen limită: 31/01/2022 - 23:59(ora Bruxelles-ului)
Locații: Luxemburg (Luxemburg)
Instituție/Agenție: Curtea de Conturi
Tip de contract: Stagiar


Curtea de Conturi Europeană organizează anual trei sesiuni de stagii practice de formare în domeniile aferente activității sale.

Candidați eligibili:cetățeni ai UE care fie au o diplomă de nivel universitar, fie au urmat cel puțin patru semestre de studii universitare într-un domeniu relevant pentru Curtea de Conturi (audit, buget, contabilitate, administrație, resurse umane, traducere, comunicare, relații internaționale, drept).

Durata: 3, 4 sau 5 luni.

Plătit: Da. Aproximativ 1 350 EUR (în funcție de disponibilitățile bugetare)

Date de începere: 1 februarie, 1 mai și 1 septembrie, în fiecare an.

Mai multe informații: https://www.eca.europa.eu/en/Pages/traineeshipcomplet.aspx