Forside > Jobmuligheder > Institutions and agencies > (CEDEFOP) Det Europæiske Center for Udvikling af Erhvervsuddannelse

(CEDEFOP) Det Europæiske Center for Udvikling af Erhvervsuddannelse

Cedefop arbejder på at styrke det europæiske samarbejde på erhvervsuddannelsesområdet og fremskaffe den dokumentation, der skal danne grundlag for EU's politik for erhvervsuddannelse.

Praktik

Det Europæiske Center for Udvikling af Erhvervsuddannelse (Cedefop)

Sted/steder: Thessaloniki (Grækenland)
Kontrakttype: Praktikant

Cedefops praktikprogram giver universitetsuddannede og ph.d.-studerende enestående førstehåndserfaring med arbejdet i Cedefop i særdeleshed og i EU's institutioner mere generelt. Det skal desuden give praktikanterne en forståelse af målene med og målsætningerne for EU's integrationsprocesser og -politikker.

Hvem kan søge? Statsborgere i et EU-land eller kandidatland, som har gennemført og bestået første del af en videregående uddannelse (på universitetsniveau) eller tilsvarende.

Varighed: 9 måneder

Lønnet? Ja. 919,4 euro om måneden for praktikanter fra udlandet og for praktikanter, som bor i Grækenland, og som er nødt til at flytte til Thessaloniki under praktikopholdet, og 689,5 euro om måneden for praktikanter, som allerede bor i Thessaloniki.

Startdato: 1. oktober

Flere oplysninger: http://www.cedefop.europa.eu/en/about-cedefop/recruitment/traineeships