Kezdőlap > Munkalehetőségek > Institutions and agencies > (CEDEFOP) Európai Szakképzésfejlesztési Központ

(CEDEFOP) Európai Szakképzésfejlesztési Központ

A Cedefop azon dolgozik, hogy elmélyítse az európai együttműködést, és tudományosan megalapozott tényekkel segítse az európai szakképzés-politikai döntéshozók munkáját.

Munkavégzés helye(i): 

Szakmai gyakorlat

Európai Szakképzésfejlesztési Központ (Cedefop)

Munkavégzés helye(i): Szaloniki (Görögország)
A szerződés típusa: Gyakornokok

A Cedefop gyakornoki programjának célja, hogy a frissen végzett diplomások első kézből szerezzenek egyedülálló tapasztalatot egyrészt a Cedefop, másrészt pedig az uniós intézmények működéséről. A gyakornokok emellett megismerhetik az uniós integrációs folyamatnak és az EU szakpolitikáinak a célkitűzéseit is.

Kik jelentkezhetnek? Az uniós tagállamok és a tagjelölt országok állampolgárai, akik elvégezték felsőfokú tanulmányaik első ciklusát (egyetemi vagy főiskolai tanulmányok), és rendelkeznek a fokozatot igazoló oklevéllel vagy azzal egyenértékű okirattal.

Időtartam: 9 hónap

Kapnak-e fizetést a gyakornokok? Igen. A fizetés havonta 919,40 euró azoknak a gyakornokoknak, akik külföldről vagy Görögország más városaiból költöznek Szalonikibe a szakmai gyakorlat időtartamára. Azok a gyakornokok, akik már a szakmai gyakorlat előtt is Szalonikiben éltek, 689,50 euró fizetést kapnak.

Mikor lehet kezdeni? Minden évben október 1-jén.

További információk: http://www.cedefop.europa.eu/en/about-cedefop/recruitment/traineeships