Startseite > Vacatures > Institutions and agencies > (CEDEFOP) Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding

(CEDEFOP) Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding

Cedefop versterkt de Europese samenwerking en levert data voor het Europees beleid op het gebied van beroepsonderwijs en -opleidingen.

Stage

Cedefop: Europees Centrum voor ontwikkeling van de beroepsopleiding

Standplaatsen: Thessaloniki (Griekenland)
Dienstverband: Trainee

De stages bij het Cedefop bieden studenten in een master- of doctoraatsopleiding een unieke kans om meer te weten te komen over de werkzaamheden van het Cedefop en de EU-instellingen. Daarbij krijgen zij meer inzicht in de doelstellingen van het EU-integratieproces en het EU-beleid.

Voor wie? Onderdanen van de lidstaten van de Europese Unie en van kandidaat-lidstaten, die de eerste cyclus van een hogere (academische) opleiding hebben afgerond en een bachelordiploma of een gelijkwaardige kwalificatie hebben behaald.

Hoe lang? 9 maanden

Betaald? Ja, 919,40 euro per maand voor stagiairs uit het buitenland en voor stagiairs die in Griekenland wonen en die voor de duur van de stage naar Thessaloniki moeten verhuizen, en 689,50 euro per maand voor stagiairs die al in Thessaloniki wonen.

Wanneer? Vanaf 1 oktober

Meer informatie: http://www.cedefop.europa.eu/en/about-cedefop/recruitment/traineeships