Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > (CEDEFOP) Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale

(CEDEFOP) Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale

Cedefop consolidează cooperarea europeană și furnizează informații concrete pe care să întemeieze politicile europene din domeniul educației și formării profesionale.

Locații: 

Stagiari

Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop)

Locații: Salonic (Grecia)
Tip de contract: Stagiar

Stagiile propuse de Cedefop urmăresc să le ofere absolvenților de studii universitare și doctoranzilor o experiență unică și directă în ceea ce privește activitățile desfășurate de Cedefop, în special, și de instituțiile UE, în general. În plus, au ca obiectiv să asigure înțelegerea obiectivelor proceselor și politicilor europene de integrare.

Candidați eligibili: Cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene și ai țărilor candidate la aderare, care au absolvit primul ciclu de studii superioare (facultatea) și au obținut diploma sau echivalentul acesteia.

Durata: 9 luni

Plătit: Da. 919,4 EUR/lună pentru stagiarii din străinătate, precum și pentru cei care au reședința în Grecia și trebuie să se mute la Salonic pe durata stagiului și 689,5/lună pentru stagiarii care locuiesc deja în Salonic.

Date de începere: 1 octombrie

Mai multe informații: http://www.cedefop.europa.eu/en/about-cedefop/recruitment/traineeships