Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > (EIGE) Institutul European pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați

(EIGE) Institutul European pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați

Institutul a fost creat pentru a promova egalitatea de gen, inclusiv prin integrarea acestei dimensiuni în toate politicile Uniunii și în politicile naționale. El contribuie, de asemenea, la combaterea discriminării pe criteriul sexului și încearcă să sensibilizeze cetățenii UE cu privire la egalitatea de gen.

Stagiari

Stagii

Locații: Vilnius (Lituania)
Tip de contract: Stagiar

Stagiile au ca obiectiv principal: să ofere posibilitatea dobândirii de experiență la locul de muncă, în domenii cheie ale activității Institutului; să multiplice cunoștințele acumulate în timpul studiilor sau în câmpul muncii; să ofere, concret, posibilitatea familiarizării cu mediul de lucru din agențiile și instituțiile UE; să le permită stagiarilor să dobândească experiență de lucru într-o agenție a UE.

Candidați eligibili: Absolvenți de studii universitare care sunt cetățeni ai unui stat membru al UE, ai unei țări AELS, sau ai unei țări care se califică pentru IPA.

Durata: până la 6 luni

Plătit: Da. Circa 750 EUR pe lună

Date de începere: În derulare

Mai multe informații: http://eige.europa.eu/about-eige/recruitment