Home > Job opportunities > Institutions and agencies > (ENISA) Agentschap van de Europese Unie voor netwerk- en informatiebeveiliging

(ENISA) Agentschap van de Europese Unie voor netwerk- en informatiebeveiliging

Het Agentschap van de Europese Unie voor netwerk- en informatiebeveiliging (ENISA) is een expertisecentrum voor cyberveiligheid in Europa. Het Agentschap is gevestigd in Griekenland. De hoofdzetel bevindt zich in Heraklion op Kreta, een operationeel kantoor in Athene.

Sinds de oprichting in 2004 streeft ENISA actief naar een betere netwerk- en informatiebeveiliging in de EU en een cultuur van netwerk- en informatiebeveiliging in de samenleving. Het probeert deze problematiek meer onder de aandacht te brengen en draagt zo bij tot de goede werking van de interne markt.

Stage

Enisa - Agentschap van de Europese Unie voor netwerk- en informatiebeveiliging

Standplaatsen: Heraklion (Griekenland)
Dienstverband: Trainee

Het Enisa heeft baat bij de frisse blik en recente academische kennis van enthousiaste, pas afgestudeerde stagiairs. Daarmee hebben zij een positieve inbreng in de dagelijkse werkzaamheden van het Enisa.

Voor wie? Onderdanen van een EU-land, Noorwegen, IJsland of Liechtenstein, die de eerste fase van het universitair onderwijs hebben afgerond met een volwaardig diploma of het equivalent daarvan.

Hoe lang? 3 tot 12 maanden 

Betaald? Ja, ongeveer 1 000 euro per maand

Wanneer? Doorlopend