Startseite > Vacatures > Institutions and agencies > (FRONTEX) Europees grens- en kustwachtagentschap

(FRONTEX) Europees grens- en kustwachtagentschap

Frontex, het Europees grens- en kustwachtagentschap, bevordert, coördineert en ontwikkelt het Europees grensbeheer in overeenstemming met het Handvest van de grondrechten van de EU en het concept van geïntegreerd grensbeheer.

Standplaatsen: 

Stage

FRONTEX

Standplaatsen: Warschau (Polen)
Dienstverband: Trainee

Frontex organiseert stages voor gemotiveerde kandidaten met diverse educatieve en professionele achtergronden die op het gebied van hun deskundigheid en interesses willen bijdragen tot de werkzaamheden van het agentschap. Het stageprogramma van Frontex biedt een kans om werkervaring op te doen op het gebied van de buitengrenzen van de Europese Unie, kennis op te doen over de Europese Unie, haar instellingen en activiteiten en om geleerde theorie in de praktijk te brengen.

Voor wie? Onderdanen van de lidstaten van de Europese Unie en van geassocieerde Schengen-landen, die de eerste cyclus van een voor Frontex relevante hogere opleiding van minimaal drie jaar hebben afgerond en een bachelordiploma of een gelijkwaardige kwalificatie hebben behaald aan een universiteit of gelijkwaardig, of die een andere studie op het gebied van rechtshandhaving hebben afgerond.

Hoe lang? 3-12 maanden

Betaald? Ja, ongeveer 720 euro per maand.

Wanneer? Doorlopend

Meer informatie: https://frontex.europa.eu/careers/traineeships/about/