Home > Job opportunities > Institutions and agencies > (FRONTEX) Agenția Europeană pentru Gestionarea Cooperării Operative la Frontierele Externe ale Statelor Membre ale Uniunii Europene

(FRONTEX) Agenția Europeană pentru Gestionarea Cooperării Operative la Frontierele Externe ale Statelor Membre ale Uniunii Europene

Frontex susține, coordonează și dezvoltă gestionarea frontierelor europene, în conformitate cu Carta drepturilor fundamentale a UE, aplicând conceptul de gestionare integrată a frontierelor.

Locații: 

Stagiari

Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Frontex)

Locații: Warsaw (Poland)
Tip de contract: Stagiar

Frontex încurajează participarea la stagii a persoanelor foarte motivate provenind din diferite medii educaționale și profesionale, care pot contribui la activitatea agenției în concordanță cu experiența și punctele lor de interes. Programul de stagii al Frontex oferă oportunitatea dobândirii de experiență practică de lucru legat de ceea ce înseamnă cooperare în domeniul frontierelor externe ale Uniunii Europene. Stagiarii pot afla mai multe despre Uniunea Europeană, despre instituțiile și activitățile acesteia și pot pune în practică cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor sau în cadrul activității lor profesionale.

Candidați eligibili: Cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene sau ai țărilor asociate la spațiul Schengen, care au absolvit primul ciclu de studii superioare (facultate, studii echivalente sau în domeniul aplicării legii) și au obținut diploma sau echivalentul acesteia (diplomă de cel puțin 3 ani de studiu - minimum diplomă de licență) într-un domeniu relevant pentru activitatea Frontex.

Durata: 3-12 luni

Plătit: Da. Circa 720 EUR/lună.

Date de începere: În derulare