Startseite > Vacatures > Institutions and agencies > Agentschap van de Europese Unie voor het ruimtevaartprogramma (EUSPA)

Agentschap van de Europese Unie voor het ruimtevaartprogramma (EUSPA)

Ruimtevaart is essentieel voor de manier waarop we leven, werken en spelen. De kerntaak van EUSPA is het uitvoeren van het ruimtevaartprogramma van de EU en het leveren van betrouwbare, veilige en beveiligde ruimtevaartgerelateerde diensten, waarbij de sociaaleconomische voordelen voor de Europese samenleving en het Europese bedrijfsleven worden gemaximaliseerd. Door de ontwikkeling van innovatieve en concurrerende upstream- en downstreamsectoren te bevorderen en samen te werken met de gehele ruimtevaartgemeenschap van de EU, stimuleert EUSPA op innovatie gebaseerde groei in de Europese economie en draagt het bij tot de veiligheid van de EU, haar lidstaten en hun inwoners, en versterkt het tegelijkertijd de strategische autonomie van de EU.

Standplaatsen: 

Stage

Stages

Standplaatsen: Praag (Tsjechië)
Dienstverband: Trainee

EUSPA biedt betaalde stages in verschillende afdelingen aan.

Voor wie? 

  • Universitair (bijna) afgestudeerden met de nationaliteit van een EU-land of Noorwegen. 
  • Je moet een grondige kennis hebben van een officiële taal van de Europese Unie en voldoende kennis van een andere officiële taal van de Europese Unie. Eén van deze talen moet de werktaal van het Agentschap zijn (Engels).
  • Je mag niet eerder stage hebben gelopen bij het EUSPA.

Hoelang? 6 maanden

Verlenging mogelijk? Ja

Betaald? Ja: 1200 euro per maand

Meer informatie: https://www.euspa.europa.eu/traineeship-listing