Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > (EUSPA) Agenția Uniunii Europene pentru Programul spațial

(EUSPA) Agenția Uniunii Europene pentru Programul spațial

Datele satelitare sunt esențiale pentru modul în care trăim, lucrăm și ne jucăm. Misiunea principală a EUSPA este de a implementa programul spațial al UE și de a furniza servicii fiabile, sigure și securizate legate de spațiu, maximizând beneficiile socioeconomice ale acestora pentru societatea și întreprinderile europene. Încurajând dezvoltarea unor sectoare inovatoare și competitive în amonte și în aval și colaborând cu întreaga comunitate spațială a UE, EUSPA stimulează creșterea economică bazată pe inovare și contribuie la siguranța cetățenilor UE și la securitatea Uniunii și a statelor sale membre, consolidând în același timp autonomia strategică a UE.

Stagiari

Stagii

Locații: Praga (Republica Cehă)
Tip de contract: Stagiar

EUSPA oferă stagii remunerate în diferite departamente.

Candidați eligibili: 

  • Absolvenți universitari (sau studenți în ultimul an) cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene sau ai Norvegiei. 
  • Candidații trebuie să cunoască temeinic una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene și la nivel satisfăcător o altă limbă a Uniunii Europene; una dintre ele trebuie să fie limba de lucru a agenției (engleza).
  • De asemenea, trebuie să nu fi efectuat anterior un stagiu la EUSPA.

Durata contractului: 6 luni

Posibilitate de reînnoire: da

Plătit: da. 1 200 EUR (grant lunar)

Mai multe informații: https://www.euspa.europa.eu/traineeship-listing