Forside > Jobmuligheder > Institutions and agencies > (SRB) Den Fælles Afviklingsinstans

(SRB) Den Fælles Afviklingsinstans

Den Fælles Afviklingsinstans blev oprettet som svar på krisen i euroområdet og udgør en af grundpillerne i bankunionen. Ved at undgå redningspakker og de værst tænkelige scenarier er SRB med til at stabilisere banksektoren.

Sted/steder: 

Praktik

Praktikophold

Sted/steder: Bruxelles (Belgien)
Kontrakttype: Praktikant

Den Fælles Afviklingsinstans deltager i Kommissionens "Bluebook"-praktikprogram og er åben for universitetsuddannede fra hele verden. Praktikanter får samme type opgaver som nyansatte færdiguddannede. I praksis betyder det organisering af arbejdsgrupper og møder, indsamling af information og dokumentation, udarbejdelse af rapporter og besvarelse af spørgsmål samt deltagelse i kontormøder og andre relevante arrangementer.

Hvem kan ansøge? Universitetsuddannede inden for følgende områder kan søge, så længe de har færdiggjort deres uddannelse: afvikling, bankvæsen, finans, økonomi, politik, HR, kommunikation, IKT og jura. Det ikke et krav, at du er EU-borger (der afsættes et mindre antal pladser til ikke-EU-borgere), men der kræves kendskab til to EU-sprog. Erhvervserfaring og kandidatgrad er et plus, men ikke noget krav.

Varighed: 5 måneder

Løn: Ja. 1.220,78 euro samt refusion af rejseomkostningerne – Der er to praktikperioder om året.

Startdato: 1. marts og 1. oktober

Flere oplysninger: https://www.srb.europa.eu/en/content/types-contract#trainees