Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > (SRB) Comitetul unic de rezoluție

(SRB) Comitetul unic de rezoluție

Comitetul unic de rezoluție a fost creat pentru a răspunde crizei din zona euro. El este unul dintre pilonii uniunii bancare. SRB urmărește să așeze sectorul bancar pe baze mai solide, evitând operațiunile de salvare a băncilor și evoluțiile cele mai negative.

Stagiari

Stagiile

Locații: Bruxelles (Belgia)
Instituție/Agenție: (SRB) Comitetul unic de rezoluție
Tip de contract: Stagiar

Comitetul unic de rezoluție (SRB) participă la programul de stagii Bluebook al CE și este deschis absolvenților de universitate din întreaga lume. Stagiarii primesc același tip de sarcini ca și absolvenții nou recrutați. De exemplu, organizează grupuri de lucru și reuniuni, compilează informații și documentație, pregătesc rapoarte, răspund la cererile de informații și participă la ședințe de unitate și la alte activități.

Candidați eligibili: Odată ce și-au obținut diploma, își pot depune candidatura absolvenții de studii universitare în următoarele domenii: rezoluție, bănci, finanțe, economie, politică, resurse umane, comunicații, TIC și drept. Cetățenia UE nu este obligatorie (am rezervat un număr mic de locuri cetățenilor din afara UE). În schimb, este necesară cunoașterea a două limbi oficiale ale UE. Experiența profesională și studiile postuniversitare reprezintă un atu, dar nu constituie un criteriu de eligibilitate.

Durată: 5 luni

Plătit: Da. 1 220,78 EUR plus indemnizația de deplasare – Stagiile Bluebook sunt organizate de două ori pe an.

Date de începere: 1 martie și 1 octombrie.

Mai multe informații: https://www.srb.europa.eu/en/content/types-contract#trainees