Početna stranica > Mogućnosti zaposlenja > Institutions and agencies > Agencija Europske unije za provedbu zakona (Europol)

Agencija Europske unije za provedbu zakona (Europol)

Europol je Agencija Europske unije za provedbu zakona. Osnovni cilj joj je ostvariti sigurniju Europu u korist svih građana EU-a.

Mjesto zaposlenja: 

Pripravnički staž

Agencija Europske unije za provedbu zakona (Europol)

Mjesto zaposlenja: Haag (Nizozemska)
Vrsta ugovora: Pripravnici

Europol osobama s diplomom i stručnjacima nudi dragocjene mogućnosti za učenje. Stažiranjem u Europolu omogućuje se stažistima da probaju kako je raditi u Europolu i biti dio multikulturnog tima. Europol svake godine nudi niz mogućnosti stažiranja kojima se pojedincima pruža mogućnost da više nauče o djelatnostima te agencije i da primjenom svojeg znanja i vještina doprinesu ostvarivanju Europolove misije.

Tko se može prijaviti: državljani država članica Europske unije s razinom obrazovanja koja odgovara završenom sveučilišnom studiju ili sveučilišnom studiju koji je još u tijeku ili strukovnim osposobljavanjem koje je relevantno za poslove koje obavlja Europol i vrlo dobrim znanjem najmanje dva jezika Europske unije (od kojih jedan mora biti engleski).  

Trajanje: 3 do 6 mjeseci

Plaćeno: da, oko 790 EUR mjesečno

Datum početka: bez datuma

Više informacija: https://www.europol.europa.eu/careers-procurement/internships