Acasă > Posturi disponibile > Institutions and agencies > Agenția Uniunii Europene pentru cooperare și formare în materie de aplicare a legii (Europol)

Agenția Uniunii Europene pentru cooperare și formare în materie de aplicare a legii (Europol)

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare și formare în materie de aplicare a legii. Principalul său obiectiv este să facă din Europa un continent mai sigur pentru toți cetățenii UE.

Stagiari

Agenția Uniunii Europene pentru cooperare și formare în materie de aplicare a legii (Europol)

Locații: Haga (Țările de Jos)
Tip de contract: Stagiar

Europol oferă oportunități de învățare valoroase pentru absolvenți și profesioniști. Stagiile le oferă posibilitatea să ia contact cu activitatea Europol și facă parte dintr-o echipă multiculturală. Europol oferă, anual, un număr de stagii care le dau oamenilor posibilitatea de a învăța mai multe despre activitățile agenției și de a-și pune în practică competențele și cunoștințele contribuind la misiunea Europol.

Candidați eligibili: Cetățenii unui stat membru al Uniunii Europene, care au un nivel de educație ce corespunde studiilor universitare finalizate sau în curs sau unui curs de formare profesională relevant pentru sarcinile Europol  și cunosc cel puțin două limbi europene (din care una trebuie să fie engleza). 

Durata: 3-6 luni

Plătit: Da. Circa 790 EUR pe lună

Date de începere: În derulare

Mai multe informații: https://www.europol.europa.eu/careers-procurement/internships