Bezoldigde stages Raad van de Europese Unie

Home > Job opportunities > Pagina niet gevonden > Bezoldigde stages Raad van de Europese Unie
Open for application: 
17/02/2020
Application closes / deadline: 
16/03/2020 - 12:00(Brusselse tijd)
Institution/Agency: 
Type of contract: 

Stagiairs worden, afhankelijk van de behoeften van de dienst, belast met taken die vergelijkbaar zijn met die van een jonge beleidsmedewerker aan het begin van zijn carrière bijv.: vergaderingen voorbereiden, notuleren, vergaderingen van het Coreper en van voorbereidingsgroepen van de Raad bijwonen, projectonderzoek doen, documenten vertalen, documentatie, rapporten opstellen. Stagiairs worden ook uitgenodigd voor een studieprogramma dat bestaat uit werkbezoeken en conferenties bij andere EU-instellingen in Brussel, Luxemburg en Straatsburg.

Voor wie? EU-burgers die vóór de uiterste aanmeldingsdatum in ieder geval het eerste deel van hun universitaire opleiding hebben afgerond en daar een diploma of gelijkwaardig attest voor hebben ontvangen.

Hoe lang? 5 maanden

Betaald? Ja, 1.196,84 euro per maand plus reiskostenvergoeding en kortingskaart voor het restaurant van het secretariaat-generaal van de Raad.

Begindata: 1 februari (aanvraagtermijn rond augustus/september, informeer tegen die tijd naar de definitieve data) en 1 september (aanvraagtermijn rond februari/maart, informeer tegen die tijd naar de definitieve data).