Stagii remunerate la Consiliul Uniunii Europene

Home > Job opportunities > Pagina nu a fost găsită. > Stagii remunerate la Consiliul Uniunii Europene
Open for application: 
17/02/2020
Application closes / deadline: 
16/03/2020 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Institution/Agency: 
Type of contract: 

În funcție de nevoile serviciului, atribuțiile stagiarilor sunt în general echivalente cu cele ale funcționarilor debutanți cu gradul de administrator. De exemplu: pregătirea reuniunilor și redactarea proceselor-verbale, participarea la reuniunile Coreper și ale grupurilor de pregătire ale Consiliului, muncă de cercetare legată de un anumit proiect, traducerea unor documente, întocmirea de documentație și rapoarte etc. Stagiarii vor fi invitați, de asemenea, să participe la un program de studiu care include vizite și conferințe la alte instituții ale UE din Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg.

Candidați eligibili: Cetățeni ai UE care au absolvit cursuri universitare sau postuniversitare și au obținut o diplomă de licență (sau echivalentă) până la termenul-limită de depunere a candidaturilor.

Durata: 5 luni.

Plătit: Da. 1 196,84 EUR pe lună, rambursarea cheltuielilor de călătorie și card de reducere GSC

Data de începere: 1 februarie (depunerea candidaturilor, în general, în august/septembrie – verificați datele exacte în perioada premergătoare) și 1 septembrie (depunerea candidaturilor, în general, în februarie/martie – verificați datele exacte în perioada premergătoare).