Stagii remunerate la Consiliul Uniunii Europene

Acasă > Posturi disponibile > Stagii remunerate la Consiliul Uniunii Europene
Open for application: 
15/02/2022
Application closes / deadline: 
15/03/2022 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Institution/Agency: 
Type of contract: 

În funcție de nevoile serviciului, atribuțiile stagiarilor sunt în general echivalente cu cele ale funcționarilor debutanți cu gradul de administrator. De exemplu: pregătirea reuniunilor și redactarea proceselor-verbale, participarea la reuniunile Coreper și ale grupurilor de pregătire ale Consiliului, muncă de cercetare legată de un anumit proiect, traducerea unor documente, întocmirea de documentație și rapoarte etc. Stagiarii vor fi invitați, de asemenea, să participe la un program de studiu care include vizite și conferințe la alte instituții ale UE din Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg.

Candidați eligibili: Cetățeni ai UE care au absolvit cursuri universitare sau postuniversitare și au obținut o diplomă de licență (sau echivalentă) până la termenul-limită de depunere a candidaturilor.

Durata: 5 luni.

Plătit: Da. 1 220,78 EUR pe lună, rambursarea cheltuielilor de călătorie și card de reducere la restaurantul GSC.

Data de începere:

  • 1 februarie (depunerea candidaturilor se face de obicei în august/septembrie – verificați datele finale în perioada premergătoare).
  • 1 septembrie (depunerea candidaturilor se face de obicei în februarie/martie – verificați datele finale în perioada premergătoare).