Stagii obligatorii neremunerate la Consiliul Uniunii Europene

Home > Job opportunities > Pagina nu a fost găsită. > Stagii obligatorii neremunerate la Consiliul Uniunii Europene
Open for application: 
30/08/2019
Application closes / deadline: 
30/09/2019 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Institution/Agency: 
Type of contract: 

 

În funcție de nevoile serviciului, atribuțiile stagiarilor sunt în general echivalente cu cele ale funcționarilor debutanți cu gradul de administrator. De exemplu: pregătirea reuniunilor și redactarea proceselor-verbale, participarea la reuniunile Coreper și ale grupurilor de pregătire ale Consiliului, muncă de cercetare legată de un anumit proiect, traducerea unor documente, întocmirea de documentație și rapoarte etc. Stagiarii vor fi invitați, de asemenea, să participe la un program de studiu care include vizite și conferințe la alte instituții ale UE din Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg.

Candidați eligibili: Acest tip de stagiu se adresează doar studenților (cetățeni europeni) din anii III, IV și V care trebuie să efectueze o perioadă obligatorie de formare ca parte din programa de studiu.

Durata: 2-5 luni 

Plătit: Nu. Rambursarea cheltuielilor de deplasare. Card de reducere la restaurantul GSC. Asigurare de sănătate/în caz de accident.

Date de începere: 1 februarie (depunerea candidaturilor, în general, în septembrie/octombrie – verificați datele exacte în perioada premergătoare) și 1 septembrie (depunerea candidaturilor, în general, în februarie/martie – verificați datele exacte în perioada premergătoare).