Euroopan unionin neuvosto – erityisohjelma vammaisille harjoittelijoille

Etusivu > Avoimet työpaikat > Euroopan unionin neuvosto – erityisohjelma vammaisille harjoittelijoille
Open for application: 
30/08/2021
Application closes / deadline: 
28/09/2021 - 12:00(Brysselin aikaa)
Harjoittelupaikka: 
Institution/Agency: 
Type of contract: 

 

Harjoittelijan päivittäiset työtehtävät vastaavat yksikön tarpeista riippuen yleensä tehtäviä, joita nuoremmat virkailijat hoitavat uransa alkuvaiheessa. Niitä ovat muun muassa kokousten valmistelu ja pöytäkirjojen laatiminen, Coreperin ja neuvoston valmisteluelinten kokouksiin osallistuminen, projektien taustaselvitykset, asiakirjojen kääntäminen, dokumentointi ja raporttien kirjoittaminen. Harjoittelijat osallistuvat myös opinto-ohjelmaan, johon kuuluu vierailuja ja konferensseja muissa EU:n toimielimissä Brysselissä, Luxemburgissa ja Strasbourgissa.

Kohderyhmä: Harjoittelu on tarkoitettu kolmannen, neljännen tai viidennen vuoden korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat EU-kansalaisia ja joilla on tunnustettu vamma.

Kesto: 5 kuukautta 

Palkka/korvaus: Kyllä. 1.220,78 euroa/kk. Lisäksi korvataan matkakulut, ja harjoittelija voi käyttää henkilöstöravintolan alennuskorttia. Vammaisille hakijoille voidaan asianmukaisten perusteiden esittämisen perusteella myöntää ylimääräinen etuus, jonka määrä on enintään puolet harjoitteluapurahasta.

Aloitusajankohdat:

  • 1. helmikuuta (hakuaika syys-lokakuussa – tarkista lopulliset hakuajat)
  • 1. syyskuuta (hakuaika helmi-maaliskuussa – tarkista lopulliset hakuajat)