Consiliul Uniunii Europene – Programul de acțiune pozitivă pentru stagiarii cu handicap

Acasă > Posturi disponibile > Consiliul Uniunii Europene – Programul de acțiune pozitivă pentru stagiarii cu handicap
Open for application: 
15/02/2022
Application closes / deadline: 
15/03/2022 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Institution/Agency: 
Type of contract: 

 

În funcție de nevoile serviciului, atribuțiile stagiarilor sunt în general echivalente cu cele ale funcționarilor debutanți cu gradul de administrator. De exemplu: pregătirea reuniunilor și redactarea proceselor-verbale, participarea la reuniunile Coreper și ale grupurilor de pregătire ale Consiliului, muncă de cercetare legată de un anumit proiect, traducerea unor documente, întocmirea de documentație și rapoarte etc. Stagiarii vor fi invitați, de asemenea, să participe la un program de studiu care include vizite și conferințe la alte instituții ale UE din Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg.

Candidați eligibili: Cetățeni UE cu un handicap recunoscut care au diplomă de licență sau se află în anul III, IV sau V de facultate.

Durata: 5 luni 

Plătit: Da. 1 220,78 EUR pe lună, rambursarea cheltuielilor de călătorie și card de reducere la restaurantul GSC. Dacă prezintă justificări, stagiarii cu handicap pot primi o sumă în plus față de alocația de stagiu.

Date de începere:

  • 1 februarie (depunerea candidaturilor se face, în general, în septembrie/octombrie – verificați datele exacte în perioada premergătoare).
  • 1 septembrie (depunerea candidaturilor se face, în general, în februarie/martie – verificați datele exacte în perioada premergătoare).