Stagii

Programele de stagii ale UE vă oferă o ocazie unică de a afla ce înseamnă o carieră în instituțiile UE.

În fiecare an, peste 2 000 de stagiari dobândesc noi competențe profesionale, își fac noi cunoștințe și prieteni și aplică teoria academică în practică prin intermediul programelor de stagii ale UE. Majoritatea instituțiilor, organismelor și agențiilor UE organizează stagii care durează de obicei mai multe luni.

Stagiile oferă o imagine de ansamblu asupra activității UE și acoperă o gamă largă de domenii – dreptul concurenței, resurse umane, politica de mediu, comunicare și multe altele.

Fiecare instituție, organism și agenție a UE își organizează propriile proceduri de selecție a stagiarilor.

În meniul vertical de mai jos, puteți căuta oportunități de stagii selectând diferite instituții, organisme și agenții ale UE.

Menționăm că acest site nu afișează absolut toate programele de stagii disponibile.

 

Stagii

Înscrieri începând cu: 29/04/2019 - 00:00
Termen limită: Niciun termen pentru prezentarea candidaturii
Locații: Ljubljana (Slovenia)

 

Programul de stagii îi vizează în principal pe tinerii absolvenți de universitate, fără a-i exclude însă pe adulții care, în cadrul învățării pe tot parcursul vieții, au obținut recent o diplomă universitară și se află la începutul unei noi cariere.

Candidați eligibili:

  • Cetățenii majori (de cel puțin 18 ani) ai oricărui stat membru al Uniunii Europene.
  • Candidații trebuie să aibă un nivel de studii corespunzător unui ciclu complet de studii universitare de cel puțin trei ani, absolvit cu diplomă (eliberată în statele membre ale UE sau care face obiectul certificatelor de echivalență eliberate de autoritățile statelor membre).
  • Candidații nu trebuie să fi beneficiat deja sau să beneficieze de niciun tip de stagiu în cadrul unei instituții sau al unui organism al Uniunii Europene. De asemenea, nu trebuie să fi lucrat sau să lucreze într-o instituție sau organism al Uniunii Europene.

Durată: 6 luni

Plătit: Da. 600 EUR (bursă lunară) și 350 EUR (indemnizație de cazare).

Date de începere: 1 septembrie sau 1 martie.