Du kan nu tilmelde dig udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2017 (AD5).

Forside > Du kan nu tilmelde dig udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2017 (AD5).

Gøre en forskel til gavn for Europa

Er du nyuddannet? Er du klar til at starte på en spændende karriere? EU-institutionerne er lige nu i gang med at ansætte dynamiske og motiverede dimittender til over 100 nye stillinger for administratorer med akademisk baggrund. Disse jobs er den perfekte affyringsrampe for en spændende og afvekslende karriere, hvor du får chancen for at arbejde med aktuelle emner og virkelig gøre en forskel i Europa. Vi har brug for intelligente, fagligt stærke, flersprogede medarbejdere, der er parate til at kaste sig ud i et nyt pulserende storbyliv i Bruxelles eller Luxembourg. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor tingene går stærkt, du vil få kolleger, som taler mange forskellige sprog, og du vil kunne nyde godt af en masse uddannelsestilbud, så du kan udvide dine faglige kvalifikationer. Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmelding til udvælgelsesprøverne starter den 30. marts 2017.

Personer omkring et bord.

Har du det, der skal til?

Før du ansøger, anbefaler vi, at du tænker nøje over, om en karriere i EU er det rigtige for dig. Der er virkelig tale om et nåleøje: I 2015 var der over 31 000 ansøgere, men under 5 % af dem gik videre til anden runde. Udvælgelsesprocessen er yderst konkurrencepræget, fordi der kun er ca. 124 pladser, som skal besættes til den såkaldte reserveliste. Du skal være opmærksom på, at det ikke er tilstrækkeligt at opnå det krævede antal minimumspoint i prøverne. Kun de allerbedste går videre til næste trin i udvælgelsesprocessen. Spørgeskemaet "EU Career, My Career?" og selvevalueringstesten giver dig en realistisk idé om dine chancer for at leve op til de høje krav, der stilles for at komme igennem nåleøjet.

 

Oversigt over udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2017

Ansøgning – del 1 Bekræft, at du opfylder adgangsbetingelserne – angiv dit kendskab til EU-sprogene
Ansøgning – del 2 Bekræft dit sprog 1 og 2, og udfyld ansøgningsformularen
Computerbaserede prøver – verbal, numerisk og abstrakt tænkning på sprog 1 i testcentre verden over
Prøven i e-mailindbakke på sprog 2 i testcentre i EU-medlemslandene
Assessmentcenterprøver på sprog 2, casestudie (i EU's medlemslande) og mundtlig fremlæggelse, kompetencebaseret interview og gruppeøvelse (i Bruxelles)
Offentliggørelse af reservelisten med de ca. 124 udvalgte ansøgere

 

Vi gør opmærksom på, at ansøgningsprocessen er lidt anderledes i år end tidligere år. Alle oplysninger og ofte stillede spørgsmål findes her.

Kom i gang