Otvorene su prijave za natječaj za administratore početnog razreda (AD5) 2017.!

Početna stranica > Otvorene su prijave za natječaj za administratore početnog razreda (AD5) 2017.!

Dajte svoj doprinos Europi

Tek ste diplomirali? Sanjate o uzbudljivoj karijeri? Institucije EU-a trenutačno traže dinamične i vrijedne mlade ljude sa sveučilišnom diplomom kojima se nudi više od 100 slobodnih radnih mjesta administratora u početnom platnom razredu. To radno mjesto savršena je odskočna daska za stimulativnu i raznovrsnu karijeru tijekom koje ćete imati priliku raditi na aktualnim pitanjima i dati konkretan doprinos Europi. Tražimo pametne i ambiciozne mlade ljude koji govore strane jezike i spremni su početi novi život u živahnom Bruxellesu ili Luxembourgu. Nudimo dinamično radno okruženje u kojem ćete surađivati s kolegama iz raznih zemalja i imati priliku pohađati raznovrsne aktivnosti obuke i razvijati svoje stručne vještine. Nemojte propustiti ovu fantastičnu priliku za svoju karijeru! Prijave se otvaraju 30. ožujka 2017.

Ljudi sjede za stolom.

Imate li kvalitete koje tražimo?

Prije nego što se prijavite, pozivamo vas da razmislite je li karijera u institucijama EU-a za vas. Na primjer, u 2015. se prijavilo više od 31 000 kandidata, od čega je manje od 5 % bilo pozvano u drugu fazu. Konkurencija u postupku odabira vrlo je oštra jer se na kraju samo oko 124 kandidata može uvrstiti na popis uspješnih kandidata. Imajte na umu da na testovima nije dovoljno prijeći bodovni prag. U sljedeću fazu postupka odabira prolaze samo kandidati s najboljim rezultatima. S pomoću upitnika „Je li karijera u EU-u za mene?” i testova za samoprocjenu dobit ćete realističnu predodžbu o tome imate li kvalitete koje su potrebne za uspjeh na natječaju.

 

Faze natječaja za administratore s visokoškolskom diplomom 2017.

Prijava – 1. DIO. Potvrdite da ispunjavate uvjete za sudjelovanje u natječaju; navedite koje jezike EU-a znate i na kojoj razini
Prijava – 2. DIO. Potvrdite svoj odabir za jezik 1 i jezik 2; ispunite obrazac za prijavu
Računalni testovi – Testovi verbalnog, numeričkog i apstraktnog zaključivanja na jeziku 1; ispitni centri diljem svijeta
Simulacija e-sandučića (e-tray) – na jeziku 2; ispitni centri u državama članicama EU-a
Centar za procjenu – na jeziku 2; studija slučaja (u državama članicama EU-a); Usmena prezentacija, intervju na temelju kompetencija, rad u skupini (u Bruxellesu)
Objava popisa uspješnih kandidata – oko 124 mjesta

 

Napominjemo da je postupak prijave ove godine nešto drukčiji. Sve informacije, detalje i najčešća pitanja možete pronaći ovdje.

Krenite