Vuoden 2017 sihteeri- ja virkailijahenkilöstön kilpailu on nyt avattu!

Etusivu > Vuoden 2017 sihteeri- ja virkailijahenkilöstön kilpailu on nyt avattu!

Onko tavoitteenasi sihteerin ura, jolla on tavallista korkeampi profiili? EU:n toimielimet ottavat nyt palvelukseensa erittäin motivoitunutta sihteeri- ja virkailijahenkilöstöä. Yli 300 työntekijää palkataan näihin tehtäviin joko Brysselissä tai Luxemburgissa. Tämä on suurenmoinen tilaisuus tulla osaksi dynaamista, monikielistä työympäristöä. Unionin toimielinten eri osastot tarjoavat sinulle tilaisuuden kasvaa ja kehittyä koko urasi ajan.

Jos olet sitä mieltä, että sinun on helppoa toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä ja että kykenet hoitamaan monenlaisia tehtäviä yleisestä hallinnosta viestintään ja talousasioihin, tämä voi olla tilaisuutesi! Hakuaika alkaa 9. marraskuuta 2017.

Ihmisiä pöydän ympärillä.

Onko sinussa ainesta EU-virkamieheksi?

Ennen kuin teet hakemuksen, pysähdy hetkeksi miettimään, onko ura EU:n toimielimissä oikea vaihtoehto sinulle. Kilpailu valintamenettelyssä on erittäin kovaa, eikä riitä, että pelkästään läpäiset kokeet. Kustakin vaiheesta jatkoon pääsevät vain hakijat, jotka ovat saaneet kaikkein parhaimmat pisteet. Omaa soveltuvuuttasi voit arvioida Lähtisinkö EU-uralle -kyselyn ja itsearviointitestien avulla.

 

Yleiskatsaus vuoden 2017 sihteeri- ja virkailijahenkilöstön kilpailuunHakemus

OSA 1

Vahvista, että täytät osallistumisedellytykset, ilmoita kaikki osaamasi EU-kielet

Hakemus

OSA 2

Valitse kieli 1 ja kieli 2, täytä hakulomake

Tietokoneella tehtävät kokeet

Päättelykykyä (kielellä 1) ja ammatillista osaamista (kielellä 2) mittaavat kokeet testikeskuksissa eri puolilla maailmaa

Arviointivaihe

Postikoritehtävä, haastattelu ja kaksi alakohtaisia kompetensseja mittaavaa koetta (kielellä 2) Brysselissä

Varallaololuettelo

Luettelo, johon otetaan 333 parhaiten menestynyttä hakijaa

 

HUOM. Sihteeri- ja virkailijahenkilöstöä koskeva hakumenettely on tänä vuonna hieman erilainen. Löydät kaikki kilpailuun liittyvät tiedot alla olevien linkkien kautta. Kysymyksiä ja vastauksia -osio on täällä.

Aloita tästä, jos haet palkkaluokan AST-SC1 tehtävään

Aloita tästä, jos haet palkkaluokan AST-SC2 tehtävään