Au început înscrierile la concursul din 2017 pentru posturi de secretari și personal administrativ!

Acasă > Au început înscrierile la concursul din 2017 pentru posturi de secretari și personal administrativ!

Căutați o carieră excepțională în domeniul secretariatului? Instituțiile UE recrutează personal pentru activități de secretariat și administrative. Sunt disponibile peste 300 de posturi la Bruxelles sau Luxemburg. Este o mare șansă de a intra într-un mediu de lucru dinamic, multilingv, într-un departament din oricare instituție europeană, care vă oferă numeroase oportunități de dezvoltare pe parcursul întregii cariere.

Dacă vă considerați suficient de flexibil pentru a lucra atât în mod autonom, cât și în cadrul unei echipe desfășurând o gamă largă de activități (de la activitățile administrative, la cele de comunicare sau în domeniul finanțelor) atunci acesta poate fi punctul de plecare! Înscrierile încep pe data de 9 noiembrie 2017.

Oameni stând pe scaune în jurul unei mese.

Aveți calitățile necesare?

Înainte de a vă înscrie la concurs, ar trebui să analizați cu atenție dacă o carieră în instituțiile UE este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Procesul de selecție este extrem de competitiv și nu este suficient să obțineți note de trecere la teste. Numai candidații cu cel mai bun punctaj vor putea trece la următoarea etapă a procedurii de selecție. Chestionarul „Mi s-ar potrivi o carieră în instituțiile UE?” și testul de autoevaluare vă vor ajuta să vă faceți o idee realistă despre probabilitatea de a vă ridica la standardele impuse de concurs.

 

Generalități secretari/personal administrativ 2017Înscrierea

PARTEA 1

Confirmați-vă eligibilitatea și declarați toate limbile UE pe care le cunoașteți

Înscrierea

PARTEA 2

Alegeți limbile 1 și 2, completați formularul de înscriere

Testele pe calculator (CBT)

Testele de raționament (în limba 1) și de evaluare a competențelor profesionale (în limba 2), în centre de testare din întreaga lume

Etapa de evaluare

E-tray, interviu, 2 teste specifice profilului în limba 2, la Bruxelles

Lista de rezervă

Numărul total de laureați de pe lista de rezervă: 333 laureați

 

Vă informăm că procesul de înscriere pentru AST-SC diferă ușor în acest an. Toate informațiile și detaliile pot fi accesate cu ajutorul linkurilor de mai jos. Întrebările și răspunsurile sunt disponibile aici.

Începeți cu gradul AST-SC1

Începeți cu gradul AST-SC2