Objavili smo natečaj za tajnike in referente 2017!

Domača stran > Objavili smo natečaj za tajnike in referente 2017!

Vas zanima nekoliko drugačno in zanimivo administrativno delo? Institucije EU iščejo visoko motivirano osebje za več kot 300 tajniških in referentskih delovnih mest v Bruslju in Luxembourgu. Ponuja se odlična priložnost za vstop v dinamično večjezično delovno okolje v službah različnih institucij EU ter za izpopolnjevanje in razvoj ves čas poklicnega dela.

Če se znate prilagoditi in opravljati samostojno in v skupini najrazličnejše naloge – od administracije do komunikacije in financ, potem je to lahko priložnost za vas! Prijave sprejemamo z 9. novembrom 2017.

Ljudje sedijo okoli mize.

Vam bo uspelo?

Preden se prijavite, bi bilo dobro razmisliti, ali je zaposlitev v instituciji EU res prava odločitev za vas. Konkurenca v izbirnem postopku je huda in pri testih ni dovolj doseči le najmanjše zahtevano število točk. V naslednji del izbirnega postopka se uvrstijo samo kandidati z najvišjim številom točk. Izpolnite vprašalnik Poklicna pot v EU – moja poklicna pot? in samoocenjevalni test, saj vam bosta dokaj realno pokazala, ali izpolnjujete zahtevane visoke standarde.

 

Tajniki/referenti 2017Prijava

1. DEL

Potrdite, da izpolnjujete pogoje; navedite jezike EU, ki jih obvladate

Prijava

2. DEL

Izberite svoj 1. in 2. jezik, izpolnite prijavni obrazec

Računalniško podprto testiranje (CBT)

Testi sklepanja (v 1. jeziku) in strokovne usposobljenosti (v 2. jeziku) v testnih centrih po vsem svetu

Ocenjevanje

E-simulacija nalog, razgovor, dva testa za ugotavljanje posebnih kompetenc v 2. jeziku v Bruslju

Rezervni seznam

Seznam 333 uspešnih kandidatov

 

Opozarjamo, da je prijavni postopek za AST-SC letos nekoliko drugačen. Vse informacije in podrobnosti na povezavah spodaj. Pogosta vprašanja in odgovori.

Razred AST-SC1

Razred AST-SC2