Parlamentin vahtimestarit

Etusivu > Parlamentin vahtimestarit

Onko sinulla kokemusta protokollasääntöjen noudattamisesta käytännössä? Tuletko mutkattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Työssä parlamentin vahtimestarina kohtaat esimerkiksi Euroopan parlamentin jäseniä, komissaareja, toimielinten vierailijoita ja EU:n virkamiehiä. EU hakee parhaillaan vahtimestareita (tehtäväryhmä AST-SC) erityisesti Euroopan parlamenttiin.

Tehtävänä on muun muassa avustaa Euroopan parlamentin jäseniä ja Euroopan parlamenttiin kutsuttuja henkilöitä täysistuntojen, parlamentin elinten kokousten sekä Euroopan parlamentin tiloissa järjestettävien tapahtumien ja tilaisuuksien aikana. Vahtimestarit huolehtivat pääasiassa kokoussalien käytännön valmisteluista, korkea-arvoisten henkilöiden vastaanottamisesta ja avustamisesta, vierailijoiden neuvonnasta ja joistakin hallinnollisista tehtävistä. Tehtävien hoito edellyttää joustavuutta työaikojen osalta sekä mahdollisuutta matkustaa parlamentin kolmeen toimipaikkaan eli Brysseliin, Luxemburgiin ja Strasbourgiin ja myös muualle.

EU:n toimielimet ja virastot ovat asiantuntijayhteisöjä, jotka tarjoavat työntekijöille monenlaisia mahdollisuuksia kasvattaa osaamista, kehittää taitoja ja edetä uralla. Kulttuurinen monimuotoisuus ja yhtäläiset mahdollisuudet ovat EU:n perusarvoja, ja EU:n henkilöstövalintatoimisto EPSO varmistaa kaikkien hakijoiden tasa-arvoisen kohtelun ja yhtäläiset mahdollisuudet. Lisätietoja EPSOn yhtäläisten mahdollisuuksien politiikasta ja siitä, miten tarvittaessa voi pyytää erityisjärjestelyjä valintakokeissa, on EPSOn sivustolla.

Tartu tilaisuuteen – hakuaika alkaa 11. heinäkuuta!

 

Mitä hakijoilta edellytetään?

Sinun on oltava EU:n kansalainen ja osattava vähintään kolmea EU:n virallista kieltä, joista yhden on oltava englanti tai ranska.

Lisäksi sinulla on oltava keskiasteen koulutus ja sen jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden työkokemus tehtäviin suoraan liittyvältä alalta tai ammatillinen koulutus ja sen jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden työkokemus tehtäviin suoraan liittyvältä alalta tai vähintään kahdeksan vuoden työkokemus tehtäviin suoraan liittyvältä alalta. Ylemmän palkkaluokan (SC 2) kilpailussa sinulla on oltava vähintään neljän vuoden ylimääräinen työkokemus tehtäviin suoraan liittyvältä alalta. 

Lisätietoa vaatimuksista on 11. heinäkuuta 2019 julkaistussa kilpailuilmoituksessa.

 

Valintamenettelyn kulku: 

Hakemus

Tietokoneella tehtävät kokeet

Kykyjen kartoitus/Talent Screener

Arviointikeskusvaihe

Varallaololuettelo