Logo van de Europese Commissie

Ik kan niet inloggen op mijn EPSO-account. Wat moet ik doen?

Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord kloppen (zie “Gebruikersnaam/login vergeten?  Wachtwoord vergeten?”).

Let op: u mag niet meer dan één EPSO-account aanmaken. Als uw EPSO-account verwijderd is, mag u voor toekomstige sollicitaties wel een nieuw aanmaken. Uw EPSO-account is mogelijk verwijderd in overeenstemming met onze privacyverklaring over de bescherming van persoonsgegevens. Kort samengevat verwijderen we regelmatig de volgende accounts:

• EPSO-accounts zonder sollicitaties die al meer dan een jaar geleden werden aangemaakt
  • EPSO-accounts met ten minste één sollicitatie en waarop al uw sollicitaties aan een van de volgende criteria voldoen:
    • U bent op een reservelijst geplaatst en meer dan een jaar geleden in dienst genomen;
    • U bent op een reservelijst geplaatst en u bent niet in dienst genomen, maar de reservelijst is verstreken;
    • U bent niet op een reservelijst geplaatst en de selectieprocedure is al meer dan een jaar verstreken.

U mag slechts één EPSO-account hebben. Heeft u toch meer dan één account aangemaakt, dan kunt u in elk stadium van de procedure worden uitgesloten. Weet u niet zeker of u meer dan één account heeft, neem dan contact met ons op.

Als u nog steeds niet kunt inloggen, niet meer weet welk e-mailadres u voor uw EPSO-account heeft gebruikt of geen toegang meer heeft tot dit adres, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Als u ons een kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort en een nieuw e-mailadres stuurt, kunnen we het e-mailadres van uw EPSO-account aanpassen.