Kan jag boka om mina datorbaserade prov med flervalsfrågor?

Under boknings- och provperioderna kan du boka om de övervakade datorbaserade proven med flervalsfrågor på distans i mån av plats och på följande villkor:

• Du måste först vänta tills den ursprungliga bokningsbekräftelsen har laddats upp i ditt Epsokonto (vanligtvis inom 24 timmar från bokningen), eftersom den innehåller ett nummer på bekräftelsen och en kod som du behöver för att boka om.
  • Du får ändra din ursprungliga bokning senast dagen före provtillfället.
  • Du kan bara välja de tider som visas i systemet.
  • Ombokningen är inte färdig förrän du har kommit till den sista skärmbilden – fram till dess gäller den ursprungliga bokningen.

​Du når Prometrics bokningssystem via länken i bokningsbekräftelsen i ditt Epsokonto. Fullständig information om förfarandet publiceras via kallelsen.