Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra?

Gå till den här sidan och följ anvisningarna.

Vi skickar ett mejl med ytterligare anvisningar till mejladressen i ditt Epsokonto. Du har 24 timmar på dig att aktivera ditt nya lösenord. Därefter fungerar inte länken längre och du måste ansöka om ett nytt lösenord igen.

Om du fortfarande har problem med att logga in på ditt konto ska du genast kontakta Epsos support.

Obs! Epsos personal frågar ALDRIG efter dina inloggningsuppgifter via mejl. Du ska alltid logga in via en säker uppkoppling där du ser ett litet hänglås.