Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Ce este un cont EPSO?

Ce este un cont EPSO?

Categorii de întrebări: 

Contul EPSO este un dosar electronic în care se înregistrează atât datele dumneavoastră personale, cât și toate candidaturile pe care le-ați trimis în cadrul procedurilor de selecție organizate de EPSO. Veți găsi un link care vă permite să vă creați un cont EPSO sau să vă conectați la contul deja creat pe toate paginile site-ului EPSO.

Contul EPSO este în același timp canalul prin care EPSO le trimite mesaje candidaților. De aceea, vă recomandăm să vă consultați contul EPSO cel puțin de două ori pe săptămână.

Înainte de a vă înscrie la un concurs, dacă nu aveți încă un cont EPSO, vi se va cere să vi-l creați.

Nu puteți avea decât un singur cont EPSO, pe care trebuie să îl utilizați pentru toate procedurile de selecție. Este strict interzis să aveți mai multe conturi EPSO – dacă aveți mai multe conturi , puteți fi exclus în orice etapă a procedurii de selecție. Contactați-ne dacă aveți nedumeriri.

Pentru a vă crea contul, accesați linkul „Creați-vă contul EPSO” și completați toate informațiile solicitate. Dacă doriți informații detaliate despre cum să vă creați contul și cum să completați formularul de înscriere on-line, accesați manualul pentru înscrierea online.

Datele dumneavoastră cu caracter personal și datele de acces la contul EPSO trebuie să fie la zi.

Dacă EPSO constată, indiferent în ce etapă a procedurii, că aveți mai multe conturi, puteți fi exclus din concurs (a se vedea secțiunea 2.1.2 din Dispozițiile generale aplicabile concursurilor generale).

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu