När och var får jag göra Epsos urvalsprov för urvalsförfarandet Cast Permanent?

Question categories:

Bara de sökande som har valts ut av en rekryterande avdelning kallas till de urvalsprov som Epso anordnar.

Om du väljs ut kommer du att få en inbjudan att boka tid för proven. Inbjudan publiceras vanligtvis i ditt Epsokonto på bokningsperiodens första dag. Kontrollera ditt Epsokonto minst var tredje kalenderdag. Du måste boka och göra proven inom utsatt tid.

Proven består av datorbaserade flervalsfrågor och övervakas på distans. Läs mer